Prins Harry en Meghan Markle zorgen voor mediastorm: Dit zijn ze van plan Buitenland
Buitenland

Prins Harry en Meghan Markle zorgen voor mediastorm: Dit zijn ze van plan

Prins Harry en Meghan Markle zorgen voor mediastorm: Dit zijn ze van plan

In het Verenigd Koninkrijk zet de koninklijke familie zich schrap voor een nieuwe aanval van prins Harry. De hertog van Sussex is bezig aan een nieuw boek over zijn moeder, prinses Diana, en experts vrezen dat hij de memoires zal gebruiken om de naam van de zogenaamde "koninklijke racist” te onthullen.

Harry heeft van zijn uitgeverij een voorschot gekregen van zo’n kleine 20 miljoen euro. Koninklijke insiders denken dat hij nu onder extreme druk zal staan ​​om het familielid te identificeren dat volgens hem racistische opmerkingen heeft gemaakt over de huidskleur van zoontje Archie. Er zijn ook zorgen dat hij prins Charles en Camilla zal afschilderen als de slechteriken in zijn boek.

In maart vertelde Harry trouwens nog aan de Amerikaanse talkshow-legende Oprah Winfrey dat hij de vermeende koninklijke racist nooit zou noemen. Maar volgens The Sun zouden hij en zijn vrouw Meghan Markle nu onder druk staan ​​om de naam toch vrij te geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws