Drastische beslissing van Willy Sommers: “Ik ben ermee gestopt” Buitenland
Buitenland

Drastische beslissing van Willy Sommers: “Ik ben ermee gestopt”

Drastische beslissing van Willy Sommers: “Ik ben ermee gestopt”

Willy Sommers staat al sinds de jaren '60 van de vorige eeuw op de planken. Hij heeft overal in België opgetreden en heeft een zeer trouwe aanhang. Zij gingen maar wat graag mee op de uitstapjes die de zanger voor hen organiseerde.

“Die kwamen er op hun vraag”, zegt de zanger in Het Nieuwsblad. “’Willy, zonder u waren wij daar nooit geraakt. Dan zouden we gewoon 'ns tot in Blankenberge rijden.’ Maar ik geef toe dat het best vermoeiend was.”

Kleine ruzies

“Ik wil altijd benaderbaar zijn, dus ik sliep in hetzelfde hotel, was elke dag als eerste aan het ontbijt en ging elke avond als laatste slapen", vertelt Willy. "De rest van de tijd moest ik op de foto gaan en mijn aandacht verdelen. En bemiddelen bij kleine ruzies, want onder mijn fans zitten clans die niet goed met elkaar overweg kunnen.”

“Uiteindelijk had ik ook ambras met mijn vrouw, die mee was", klinkt het. "Heb je nog tijd voor mij? Want ik ben hier tenslotte ook. Daarom ben ik er tien jaar geleden mee gestopt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws