Jury van ‘K2 Zoekt K3’ dropt bommetje: “Voor hen is dit meteen het einde” Buitenland
Buitenland

Jury van ‘K2 Zoekt K3’ dropt bommetje: “Voor hen is dit meteen het einde”

Jury van ‘K2 Zoekt K3’ dropt bommetje: “Voor hen is dit meteen het einde”

15 jongens en meisjes overleefden de auditieshows van ‘K2 Zoekt K3’. Allemaal hebben ze dezelfde droom: een echt K3’tje worden. Die droom komt op zaterdag 16 oktober alweer een stapje dichterbij, want de 15 overgebleven kandidaten duiken samen in een spannend bootcamp boordevol emoties, verrassingen én een bommetje van de jury…

Ze krijgen bovendien in primeur de nieuwste K3-single te horen die één van hen binnenkort samen met Hanne & Marthe inzingt: ‘Waterval’. De 15 finalisten kunnen maar beter alle K3-dvd’s gezien hebben voor ze aan hun bootcamp beginnen. Tijdens de driedaagse leren ze niet alleen elkaar, maar ook Hanne en Marthe beter kennen en worden ze door hen ondergedompeld in de wereld van K3.

Voor de bootcamp start gaan de 15 samen naar een K3-show kijken. Inclusief meet & greet met Hanne, Marthe en Klaasje. Daar dropt de jury nog een serieuze bom. “We komen nog even de ambetanterik uithangen”, klinkt het. “Want de komende drie dagen is niemand zeker van zijn plek in de studioshows. Niemand. Voor een aantal van jullie wordt het einde van de bootcamp ook het einde van 'K2 Zoekt K3'…”

Rollercoaster van emoties

De 15 mogelijke K3’tjes kunnen dus maar beter alles op alles zetten. In Poperinge worden ze klaargestoomd voor de studioshows die volgende week van start gaan, en dat zowel op vlak van dans, zang als acteren. Niemand minder dan Jacques Vermeire coacht hen samen met Hanne tijdens een workshop acteren en de Nederlandse zanger Rolf Sanchez buigt zich samen met Marthe over de zang en podiumprésence. De workshops zijn voor sommige kandidaten meteen een rollercoaster van emoties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws