Willy Sommers diep geraakt door venijnige kritiek: “Dat kwam flink aan, ja” Buitenland
Buitenland

Willy Sommers diep geraakt door venijnige kritiek: “Dat kwam flink aan, ja”

Willy Sommers diep geraakt door venijnige kritiek: “Dat kwam flink aan, ja”

Willy Sommers staat al 50 jaar op het podium. Maar weinigen zijn zulke grote en succesvolle carrière gegund. De laatste jaren maakte de social media meer en meer zijn intrede, en iedereen heeft altijd wel een mening die hij daarop kwijt moet.

Zelfs Willy Sommers heeft het al meegemaakt dat mensen hem zwart maken op de social media. Van deze soms venijnige reacties, wordt de zanger af en toe ongelukkig. ”Ik besef: niet iedereen moet mij sympathiek vinden en ik kan niet voor iedereen goed doen”, zegt Willy in Het Laatste Nieuws. “Er zijn mensen die mij niet moeten, en dat is oké. Maar laat het daar bij, en ga niet zitten moddergooien op social media.”

“Twee jaar geleden onderging ik een hartoperatie en moest ik een paar optredens cancellen. Ik had dat nog nooit in mijn leven moeten doen. 's Anderendaags las ik op social media: 'Hij moet weer in de belangstelling staan.' Dat kwam aan”, geeft hij eerlijk toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws