Bijzondere onthulling over Tom Waes: “Dit zal hij nooit doen” Buitenland
Buitenland

Bijzondere onthulling over Tom Waes: “Dit zal hij nooit doen”

Bijzondere onthulling over Tom Waes: “Dit zal hij nooit doen”

Het is een opvallende trend dat de laatste jaren presentatoren niet meer steevast strak in het pak komen opdraven op het kleine scherm. Meer en meer zien we de nonchalante look verschijnen. Daar zijn enkele verklaringen voor.

“Kleding is natuurlijk onderhevig aan modetrends", zegt VRT-hoofdstylist Heinz Gijbels in TV Familie. “Daarnaast houden we rekening met het programma, wat we ermee willen uitstralen en de sfeer die we willen creëren.”

"In een gemoedelijk programma als ‘De Columbus’ of ‘Dwars door…’ is het logisch dat Wim Lybaert en Arnout Hauben casual gekleed gaan”, klinkt het. “Voor een awardshow als Radio 2 Zomerhit mag het feestelijker.”

Smaken verschillen

"Thomas Vanderveken, Kobe Ilsen, Sven De Leijer en Tom Waes zijn op het scherm zowel al in pak te zien geweest als in een losse outfit. Maar je zal hen nooit iets zien dragen waarin ze zich niet goed voelen”, aldus Gijbels. “Tenzij met opzet, voor de grap. En smaken verschillen. De ene kleedt zich liever op dan de andere, en dat is helemaal oké.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws