Tine Embrechts teleurgesteld in haar collega’s: “Daarom praten zij niet meer tegen mij” Buitenland
Buitenland

Tine Embrechts teleurgesteld in haar collega’s: “Daarom praten zij niet meer tegen mij”

Tine Embrechts teleurgesteld in haar collega’s: “Daarom praten zij niet meer tegen mij”

Tine Embrechts is een van de populairste televisiegezichten van Vlaanderen. Hoewel ze vooral bekend is als actrice, treedt ze ook vaak op met haar broer, Pieter Embrechts.

“We hebben allebei gestudeerd aan Studio Herman Teirlinck. Pieter heeft op dat vlak het pad geëffend en het vuur om te spelen aangewakkerd”, zegt Tine in Nina. “We hebben ook allebei een aangeboren liefde voor oprechte onnozelheid.”

“Zo speelden we vroeger wel eens Theo en Thea voor de spiegel, met van die witlooftandjes. Er zijn meer gelijkenissen tussen ons dan dat er verschillen zijn", aldus Tine.

'Beste Kijkers'

Tine doet een van deze verschillen uit de doeken: zo kiest zij wel eens voor de gemakkelijke optie. "Omdat het eenvoudiger te combineren valt met mijn gezin", zegt ze. "Ik heb collega’s die nog amper tegen mij praten, of me plots scheef bekijken, omdat ik drie jaar lang ‘Beste Kijkers’ heb gedaan en wellicht gaan er weleens serieuze rollen aan mijn neus voorbij, omdat men vindt dat ik mij ‘verbrand’ heb. Ik ben gestopt met mij dat aan te trekken.”

Populair

Laatste nieuws