"André Hazes wil geen relatie meer met Sarah van Soelen" Buitenland
Buitenland

"André Hazes wil geen relatie meer met Sarah van Soelen"

"André Hazes wil geen relatie meer met Sarah van Soelen"

André Hazes wil niet verder met Sarah van Soelen. Dat zegt René Watzema. Daarom zou Rachel Hazes rond hebben gebazuind dat hun relatie over is, zo zegt de ster van RUMAG.

Sarah van Soelen was snel om te ontkennen dat hun relatie over was toen de geruchten gingen. Rachel, de moeder van André, zou die geruchten echter bewust naar buiten hebben gebracht.

“Ze liggen een beetje in de clinch en er is een hoop gebeurd. André zit een beetje met allemaal problemen – verslaving, dingen en niet meer met de band willen spelen – en Sarah gaat gewoon rustig door. Ik denk dat zij een beetje weinig contact hebben”, zegt Watzema.

“Ik denk dat hij aan zijn bronnen heeft verteld dat hij er eigenlijk wel een beetje klaar mee is, van: ik ben klaar met mijn band, maar ik ben misschien ook wel klaar met Sarah. Aan Sarah d’r kant is het van: ik ben gewoon nog happy met André, hij zit niet lekker in z’n vel, maar dat komt wel weer goed straks.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws