Zeer fijn nieuws over Koen Wauters en Valerie De Booser Buitenland
Buitenland

Zeer fijn nieuws over Koen Wauters en Valerie De Booser

Zeer fijn nieuws over Koen Wauters en Valerie De Booser

Begin 2020 besloten Koen Wauters en Valerie De Booser een punt te zetten achter hun huwelijk. Ze waren 17 jaar getrouwd. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. Toch komen de twee nog goed overeen.

“Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen”, klonk het in januari van vorig jaar emotioneel op Instagram. “Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing.”

"De breuk is intussen verwerkt"

Door de jaren heen groeiden Koen en Valerie uit elkaar. Ze hebben vele mooie jaren gekend en kregen samen twee fantastische kinderen: Zita en Nono. Door hen zullen ze altijd verbonden blijven, en het welzijn van hun kinderen is voor het voormalige powerkoppel dan ook nog steeds de focus.

“De breuk met Valerie is intussen verwerkt en onze verstandhouding is goed”, vertelt Koen in een interview met Het Laatste Nieuws. Een nieuwe liefde heeft de zanger van Clouseau nog niet. “Al ben ik wel van mening dat je de perfecte match meer dan één keer kan tegenkomen.”

Populair

Laatste nieuws