'Lukaku en Griezmann vormen volgend seizoen koningskoppel bij deze club' Sport
Sport

'Lukaku en Griezmann vormen volgend seizoen koningskoppel bij deze club'

'Lukaku en Griezmann vormen volgend seizoen koningskoppel bij deze club'

Het belooft een boeiende transferzomer te worden. Verschillende Europese grootmachten zijn van plan om een nieuw sterrenensemble samen te stellen. Ook Manchester United maakt werk van enkele grote transfers.

De Engelse recordkampioen heeft enkele magere jaren achter de rug - zeker in de Premier League. Het wil de wederopstanding inzetten, en liefst zo snel mogelijk. Het bestuur van United heeft daarom beslist om vol voor Antoine Griezmann te halen.

De Franse wereldkampioen is ongelukkig bij Atlético Madrid en zou beschikbaar zijn voor 120 miljoen euro. Bij Manchester United beseffen ze dat Griezmann er tevens ook voor kan zorgen dat Paul Pogba langer op Old Trafford blijft. De twee zijn boezemvrienden en zouden maar wat graag bij dezelfde club spelen.

Wat met Lukaku?

Aanvankelijk werd gedacht dat het óf Griezmann, óf Romelu Lukaku zou zijn. Niets is minder waar. Bij Manchester United willen ze ook Lukaku gewoon aan boord houden. Het is de bedoeling om Big Rom te koppelen aan Griezmann.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws