Enorme klap voor Eddy Planckaert: "Hij is overleden aan de gevolgen van het ongeval" Buitenland
Buitenland

Enorme klap voor Eddy Planckaert: "Hij is overleden aan de gevolgen van het ongeval"

Enorme klap voor Eddy Planckaert: "Hij is overleden aan de gevolgen van het ongeval"

Eddy Planckaert zal de eerste gast in 'Het Huis zijn', dat vanavond van start gaat. Eric Goens pikt Eddy met zijn oldtimerbusje op in Lesterny, een rustig dorpje in de provincie Luxemburg waar de Planckaerts wonen.

Bij aankomst wordt de toon meteen gezet. 'Eddy Planckaert, de succesvolle zakenman. Dan toch', zegt Eric plagend. 'Dat is al anders geweest hoor', lacht Eddy, verwijzend naar zijn faillissement begin jaren 2000. Een lach die de aflevering zal typeren. Elk verhaal, hoe moeilijk het soms ook is, wordt door de kasteelheer afgesloten met zijn guitige lach.

Het had niet veel gescheeld of Eddy was zelfs nooit wielrenner geweest. Op zijn vijfde overleefde hij een zwaar verkeersongeval. Zijn vader en het buurmeisje dat meereed, overleefden het ongeval niet.

"Ik heb nooit een deftig gesprek met hem kunnen hebben"

"Papa hing ingedrukt tegen het stuur, vol bloed. Een jaar later is hij aan de gevolgen van het ongeval overleden." Met een krop in de keel kijkt Eddy in de fotokamer naar de foto van zijn vader. "Ik heb met die mens nooit een deftig gesprek kunnen hebben."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws