Tom Waes neemt drastische beslissing over ‘Reizen Waes’: “Ik heb dit expliciet aan de VRT gevraagd” Buitenland
Buitenland

Tom Waes neemt drastische beslissing over ‘Reizen Waes’: “Ik heb dit expliciet aan de VRT gevraagd”

Tom Waes neemt drastische beslissing over ‘Reizen Waes’: “Ik heb dit expliciet aan de VRT gevraagd”

Binnenkort is het weer aan Tom Waes om het televisienajaar op te luisteren. Al wat hij de voorbije jaren aanraakte, veranderde in goud en dat zal dit jaar - met het derde seizoen van ‘Undercover’ en daarna ‘Reizen Waes: Nederland’ - niet anders zijn.

Kijkcijfers klokten de vorige seizoenen steevast af rond het miljoen, maar dat zou nu weleens anders kunnen zijn. ”Ik weet niet of we dat miljoen met 'Reizen Waes' gaan halen dit keer", zegt Tom in Het Laatste Nieuws. "Ik heb namelijk expliciet aan de VRT gevraagd om het programma niet op zondag uit te zenden.”

“Het zou te vreemd zijn. Eerst mezelf in de rol van reisleider en daarna als acteur in een misdaadreeks”, aldus Tom. “Dat past gewoon niet, vind ik. Het wordt dus een maandag.”

"Kijkcijfers blijven een waardemeter om te zien of je 'het' nog hebt"

De kijkcijfers blijven Tom alleszins bezighouden. “Als het op zondagavond uitzending is, ben ik maandagmorgen de eerste om naar de VRT-studiedienst te bellen voor de cijfers”, lacht hij. “Het blijft een waardemeter om te zien of je 'het' nog hebt, vind ik. Een tv-maker die zegt dat die er niet mee bezig is, geloof ik niet.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws