Drama tussen André Hazes en Sarah van Soelen: "Ze heeft iets héél ergs gedaan" Buitenland
Buitenland

Drama tussen André Hazes en Sarah van Soelen: "Ze heeft iets héél ergs gedaan"

Drama tussen André Hazes en Sarah van Soelen: "Ze heeft iets héél ergs gedaan"

André Hazes heeft naar verluidt alle banden met Sarah van Soelen verbroken. Op de avond van hun breuk zou er iets "ontzettend ergs" gebeurd zijn.

Yvonne Coldeweijer maakte onlangs bekend dat André en Sarah geen koppel meer zijn. Aanleiding zou onder meer het feit zijn dat André erachter is gekomen dat Sarah met opzet een auto-ongeluk veroorzaakte in het verleden.

De avond van de breuk tussen André en Sarah zou niet rustig zijn verlopen volgens Coldeweijer. “De pleuris breekt uit", vertelt ze. "Echt. Mensen vliegen elkaar in de haren, er wordt geschreeuwd, gekrijst, gescholden, er wordt met spullen gegooid.”

"Dan gebeurt er iets ontzettend ergs en ik heb besloten dat ik dit deel achterwege ga laten. Wellicht kun je in de psychische toestand van Sarasoel zelf het een en ander invullen, maar ook Yv kent ergens een grens als in: als ik hier de grens niet trek, you know…”, aldus Coldeweijer.

"André kan haar niet meer uitstaan"

Wat er precies is gebeurd zal ze niet zeggen. “Wat André Hazes die bewuste avond heeft gezien is eigenlijk de druppel die de emmer deed overlopen. Het schijnt echt dat hij haar nu zo ontzettend psycho vindt dat hij haar ook helemaal niet meer kan uitstaan."

Populair

Laatste nieuws