André Hazes neemt drastische beslissing over Sarah van Soelen: “Nog een paar maanden” Buitenland
Buitenland

André Hazes neemt drastische beslissing over Sarah van Soelen: “Nog een paar maanden”

André Hazes neemt drastische beslissing over Sarah van Soelen: “Nog een paar maanden”

Hoewel de meeste mensen er al enkele weken van overtuigd zijn dat de relatie van André Hazes en Sarah van Soelen over en out is, is er toch nog geen officiële bevestiging van beider kampen. Dit zou nog wel eens lang op zich kunnen laten wachten.

Ook de traditionele media hinten vaak op een breuk tussen André en Sarah, maar houden daarbij liefst een slag om de arm en wachten daarom op een officieel statement. “Ondanks dat de breuk nog altijd niet is bevestigd door beide partijen, kan na deze afwezigheid het wachten op een officieel statement niet lang meer duren”, klonk het in de Nederlandse Story.

"André brengt helemaal niks meer naar buiten"

“Dan kun je nog heel lang wachten pik”, reageerde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer op de mededeling van Story. "Alle media wachten op een officieel statement dat de relatie over is. Deze gaat niet komen! André brengt helemaal niks meer naar buiten. Pas als hij weer een interview doet kun je het vragen en dat kan nog wel een paar maanden duren.”

“Je hoeft niet altijd bevestiging van de BN’er zelf”, aldus Yvonne. “Je weet dat BN’ers spelletjes spelen met de media voor aandacht. Accepteer de breuk gewoon als een feit en move on!”

Populair

Laatste nieuws