Helmut Lotti spreekt klare taal: “Ik ga mij daar nooit meer laten zien” Buitenland
Buitenland

Helmut Lotti spreekt klare taal: “Ik ga mij daar nooit meer laten zien”

Helmut Lotti spreekt klare taal: “Ik ga mij daar nooit meer laten zien”

Helmut Lotti heeft het helemaal verkorven bij sommige voetbalfans, meer bepaald bij de aanhang van voetbalclub Beerschot, waarover hij een “onschuldig bedoeld grapje” - dat intussen werd verwijderd - postte op de sociale media. Aanleiding was de eerste overwinning van de club.

Discussies over voetbal zal men de zanger niet meer zien aangaan. Hij kreeg achteraf dan ook heel wat bagger over zich heen. “Eerlijk? Ik denk daar echt waar niks van, want ik volg het nationale voetbalcompetitievoetbal niet zo", aldus Helmut. "Ik zou niet eens weten of ze dit seizoen misschien al de nodige dosis pech hebben gehad, waardoor ze nu pas een wedstrijd konden winnen.”

Bloedige ernst

“Maar sinds mijn onschuldig bedoeld grapje, dat ik trouwens over eender welke ploeg zou hebben gemaakt waarover Sporza het zou hebben gehad in dat vorig bericht, word ik nu bestookt met haatmail én ben ik zelfs al bedreigd", laat de zanger weten.

“Ik dacht altijd dat voetbal uiteindelijk slechts een spelletje was, maar het blijkt voor veel mensen bloedige ernst. Ik begrijp dat niet zo goed, maar begrijp wel dat het zo is. Dus ik ga mijzelf hier niet meer laten zien. Ik ben mijn leven nog niet beu.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws