VRT reageert op vertrek Jan Mulder: "Volgend seizoen deze analisten bij Extra Time" Sport
Sport

VRT reageert op vertrek Jan Mulder: "Volgend seizoen deze analisten bij Extra Time"

VRT reageert op vertrek Jan Mulder: "Volgend seizoen deze analisten bij Extra Time"

VTM kondigde donderdagmorgen aan dat Jan Mulder vanaf binnenkort te zien zal zijn bij hen. De 73-jarige Nederlander verlaat de VRT en zal bij VTM worden ingezet op wedstrijden in de Champions League en van de Rode Duivels.

"Dit is de prachtige toekomstmuziek van een nieuwe carrière", liet Mulder al optekenen over zijn verrassende transfer naar de commerciële zender.

Ondertussen heeft ook de VRT kort gereageerd op het vertrek van Mulder, één van de vaste tafelgasten in onder meer Extra Time. "Jan Mulder (73) stapt over van VRT naar VTM. Bij de commerciële zender zal hij vanaf deze zomer voluit uitgespeeld worden als voetbalanalist", klinkt het kort en bondig.

Extra Time

De openbare omroep voegt er nog aan toe dat de andere vertrouwde gezichten van Extra Time volgend seizoen wél op post blijven. "Bij Extra Time op Canvas blijven Frank Raes, Filip Joos, Peter Vandenbempt, Mohamed Messoudi en Wesley Sonck aan zet."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws