Gert Verhulst voelt zich zwaar beledigd: “Wat een rotavond, zeg” Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst voelt zich zwaar beledigd: “Wat een rotavond, zeg”

Gert Verhulst voelt zich zwaar beledigd: “Wat een rotavond, zeg”

Gert en Viktor Verhulst verbaasden gisteren vriend en vijand door gisteren op te duiken in de Nederlandse versie van ‘The Masked Singer’. Speciaal voor 'RTL Project Glimlach' gingen Viktor en Gert Verhulst verkleed als papegaaien het podium op. De ervaring was top, maar de Studio 100-baas zat toch met het jurycommentaar in zijn maag.

“Ze dachten dat ik René Froger was”, klinkt het verontwaardigd in een interview met RTL Boulevard. “Nu niet dat ik iets tegen René Froger heb, ik vind hem een topzanger. Maar ik denk dat ik er toch nog altijd vier keer in kan, in René Froger.”

“Dat vond ik een beetje een belediging”, aldus Gert Verhulst. “Ze zeiden ook: ‘Het zijn zéker geen mensen uit de showbizz.’ Ik denk dat ik in mijn leven 5.000 shows heb gegeven. Wat een rotavond, zeg.”

“Ik kreeg vooral complimenten van de jury”, lachte Viktor, waarop zijn vader inpikte: “Dat heb ik dan toch niet gehoord. Dat is trouwens ook geen jury, maar een panel. Zij moeten niet oordelen, zij moeten gewoon raden: ‘Oh wie zou het zijn?’”

Populair

Laatste nieuws