Eddy Planckaert komt tot pijnlijke conclusie over Junior: “Hij is het kwijt” Buitenland
Buitenland

Eddy Planckaert komt tot pijnlijke conclusie over Junior: “Hij is het kwijt”

Eddy Planckaert komt tot pijnlijke conclusie over Junior: “Hij is het kwijt”

Enkele maanden geleden kwam Junior Planckaert zwaar ten val met de motor. Hij leverde hem enkele serieuze kwetsuren op, waaronder een beenbreuk. Toen hij weer thuis was van het ziekenhuis, stond papa Eddy Planckaert klaar om hem te verzorgen.

“Ik bracht hem ijs om op zijn been te leggen, zijn eten... Dat was eigenlijk heel gezellig”, zegt Eddy in TeVeBlad. “Christa en ik zaten beneden, en als Junior op de vloer klopte, gingen wij naar boven. Op die manier konden wij weer zorg dragen voor ons ‘kindje’, iets wat ik vroeger niet veel heb kunnen doen omdat ik het zo druk had.”

Eddy was blij dat hij zo voor zijn jongste zoon kon zorgen. “Ja, maar als ik boven kwam en hem op zijn bed zag zitten, werd ik ineens geconfronteerd met iemand die heel veel pijn heeft”, aldus de wielerlegende. “Dat kan gebeuren en je wordt daar ook harder van, maar hij is wel een heel mooie periode in zijn leven kwijt. En bovendien zitten we hier met een grote verbouwing waarvoor we hem nu zes, zeven maanden kwijt zijn. En de planning was al zo krap!”

Populair

Laatste nieuws