Frank Vandenbroucke slaat opnieuw alarm: "Nu snel ingrijpen" Politiek
Politiek

Frank Vandenbroucke slaat opnieuw alarm: "Nu snel ingrijpen"

Frank Vandenbroucke slaat opnieuw alarm: "Nu snel ingrijpen"

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) benadrukt dat het van groot belang is dat er meer thuis wordt gewerkt. Anders zullen de coronacijfers verder de verkeerde kant uit blijven gaan.

"Door de toenemende besmettingen neemt de druk op onze ziekenhuizen en huisartsen weer toe. Daarom moeten we nu dringend in actie schieten", zegt Vandenbroucke.

"Mensen moeten zich nu echt terug gaan organiseren - in de mate van het mogelijke - om te telewerken. Ook in onze bedrijven zijn er veel mensen afwezig als gevolg van het coronavirus."

"Daarom is het dus ook in het belang van de bedrijven zelf. Als we meer telewerken, moeten we ons minder verplaatsen en zitten er ook minder mensen op de trein, tram en bus."

"Het is belangrijk dat we nu snel schakelen. Omdat het nodig is, en om er vooral voor te zorgen dat we van onze vrijheid kunnen blijven genieten", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws