Tom Waes haalt zwaar uit: "Ik word er razend van, zo schaamteloos!" Buitenland
Buitenland

Tom Waes haalt zwaar uit: "Ik word er razend van, zo schaamteloos!"

Tom Waes haalt zwaar uit: "Ik word er razend van, zo schaamteloos!"

Tom Waes heeft het moeilijk met mensen die veel negatieve commentaren geven op het internet. Sommige tonen daarbij een groot gebrek aan respect, stelt hij.

"Ik erger mij enorm aan de gevoelloosheid van mensen op het internet. Mannekes toch, zo schaamteloos mensen de grond in schrijven, ik snap dat niet", zegt Tom Waes in Het Nieuwsblad.

"Deze week zag ik onder een bericht dat iemand kanker heeft, staan: ‘Jaja, met uw levensstijl is dat niet verwonderlijk’. Allez, waar haal je het om zoiets te schrijven?", vervolgt Waes. "Of toen dat kindje plat op zijn buik was aangespoeld in Lampedusa. Een kerel schreef: ‘Zo zouden er meer moeten zijn, dan waren we er direct vanaf.’"

"Of kijk wat er gebeurt met Alec Baldwin. Die man zijn leven is kapot, hé. Hij heeft per ongeluk een collega én vriendin doodgeschoten, dat is al erg genoeg. En dan vinden toch heel wat mensen het nodig om daar venijnige commentaren op te leveren. Ik vind dat echt de grootste ziekte van deze tijd, mensen die vanachter hun schermpje puur vergif in het rond spuiten. En daar dan nog vaak mee wegkomen ook. Razend word ik daarvan!"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws