Meghan Markle weer zwaar in opspraak: Dit is er gebeurd Buitenland
Buitenland

Meghan Markle weer zwaar in opspraak: Dit is er gebeurd

Meghan Markle weer zwaar in opspraak: Dit is er gebeurd

Meghan Markle ligt andermaal onder vuur. Een verklaring van een ex-medewerker van de hertogin van Sussex brengt haar verklaring over een gelekte brief flink aan het wankelen.

Meghan begon een brief aan haar vader Thomas Markle bewust met het woord 'daddy' om zo de harten van de mensen te doen smelten. De inhoud werd dan gelekt aan de media.

Tijdens een beroepszaak liet voormalig perschef Jason Knauf weten dat Meghan haar woorden minitieus koos vanwege de lek aan de media.

In 2018 stapte Markle nochtans naar de rechter omdat delen van de brief door The Mail on Sunday werden afgedrukt. De oproep aan haar vader om niet meer naar de pers te stappen en geen valse informatie te verspreiden was volgens Markle zeer persoonlijk.

De vrouw van de Britse prins Harry kreeg gelijk van de rechter en de krant moest op haar voorpagina excuses formuleren. The Mail on Sunday ging in beroep tegen dat vonnis. Door de verklaringen van haar voormalige perschef komt de juridische positie van Markle nu in gevaar.

Als hij zijn goedkeuring gaf over de brief, is die geen eigendom van de schrijfster maar van de Kroon. Bovendien ondergraven zijn woorden de geloofwaardigheid van Markle.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws