Gert Verhulst beklaagt het zich nu al: "Waarom heb ik dat toch gezegd?" Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst beklaagt het zich nu al: "Waarom heb ik dat toch gezegd?"

Gert Verhulst beklaagt het zich nu al: "Waarom heb ik dat toch gezegd?"

Leuk nieuws voor fans van Gert Verhulst, want hij zal volgende week samen met Peter Van de Veire van maandag tot vrijdag de Ochtendshow van MNM presenteren. Gert twijfelt er alvast niet aan dat hij dit zal kunnen combineren met de opnames van ‘Dancing With The Stars’.

“Het voordeel van jouw programma is dat het gedaan is als de normale mensen opstaan, hè”, zegt Gert aan Peter in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. “Dan begint een gewone werkdag eigenlijk. Dus dat zal wel meevallen, denk ik. Ik weet het niet we gaan zien. Ik heb eigenlijk ‘ja’ gezegd en achteraf dacht ik: ‘Goh, waarom heb ik ja gezegd?’”, klaagt de Studio 100-baas.

"Eggs Benedict mag ook"

“Het wordt mooi, het wordt sowieso mooi. Maar hoe zit het met jouw radioskills?”, wil Peter wel eens weten. “Hoe, doe jij niet mee, misschien?”, lacht Gert. “En er is toch eten en zo? En lekker ontbijt. En eitjes en dat soort dingen? Een zachtgekookt eitje om er een toastje in te soppen, als dat kan”, geeft Gert zijn verlanglijstje even mee.

“Eggs Benedict mag ook. Dus als je zo een mousselinesaus maakt en dan zo’n beetje spek op een toastje, met dan wat spinazie…”, aldus Gert, waarop Peter al lachend antwoordt: “Mijn redactie is nu al aan het wenen in een hoekje, maar we regelen dat allemaal, Gert Verhulst!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws