Verrassende wending in ‘Thuis’: “Zij worden binnenkort een koppel” Buitenland
Buitenland

Verrassende wending in ‘Thuis’: “Zij worden binnenkort een koppel”

Verrassende wending in ‘Thuis’: “Zij worden binnenkort een koppel”

In ‘Thuis’ verliep de romantische date van Stefaan en Nora niet zoals gehoopt. Stefaan vond de barrels toch net iéts te primitief. Kijkers vinden de twee dan ook totaal niet bij elkaar passen, en zien Nora eindigen bij iemand anders.

“Oké, Nora, tijd om die loser van een Stefaan te dumpen! Ik zou haar veel liever een koppel zien vormen met Waldek!”, laat iemand weten op de sociale media. “Inderdaad”, reageert een dame hierop. “Hopelijk springt de vonk snel over tussen Waldek en Nora!”

“Zó’n saaie man, zeg, wie wil daar nu bij blijven?”, vraagt een kijker zich af. “Nora zal op één of andere manier wel bij Waldek terechtkomen, let maar op!” Nog een fan: “Waldekske... Het is tijd om nog eens een goed lief op te scharrelen, man!”

Ene Linda schrijft op de sociale media: “Zij worden zeker een koppel! Waldek kreeg toch al sterretjes in zijn ogen toen hij Nora zag.” Nog een ander weet zelfs al hoe het gaat gebeuren: “Ze zal alleen gaan wandelen en Waldek tegenkomen. Je ziet nu al dat die twee een koppel gaan worden.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws