Nieuwslezeres schiet met scherp op Marco Borsato: “Gaat niet meer gebeuren” Buitenland
Buitenland

Nieuwslezeres schiet met scherp op Marco Borsato: “Gaat niet meer gebeuren”

Nieuwslezeres schiet met scherp op Marco Borsato: “Gaat niet meer gebeuren”

Marco Borsato was eerder deze week te gast in ‘Het Huis’. Daar praatte hij openlijk over de moeilijke periode tijdens zijn breuk met Leontine.

Nederlandse radiostem Wilfred Genee liet gisterochtend in zijn programma op Radio Veronica een stukje horen uit het interview. Nieuwslezeres Florentien van der Meulen was allerminst onder de indruk: “Ik kan hier echt niet tegen. Dat gejánk.”

“Hij wil eigenlijk zijn oude imago terugkrijgen en dat gaat gewoon niet meer gebeuren”, zei Florentien. “Het was gewoon een vreemdganger, maar hij wil dat zó graag weer goedmaken.”

Ideale schoonzoon

Ook Wilfred zelf weet niet goed waarom de zanger ook op de Belgische televisie per se zijn verhaal wil doen. “Wat ik me belangrijk vind: waarom wil hij er over vertellen de hele tijd? Dat snap ik niet helemaal. Ik bedoel: waarom?”

“Hij was natuurlijk altijd de ideale schoonzoon en je ziet nu ook met Borsato: dat is uiteindelijk ook een mens, die fouten begaat”, zei sidekick Niels van Baarlen nog. “Hij is gewoon van zijn voetstuk gepleurd, klaar.” Waarop Florentien: “Ja, en daar kan hij niet tegen. Of het nog te redden is? Nee, maar dat probeert hij volgens mij.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws