Tom Waes praat zijn mond voorbij: “Zo eindigt seizoen 3 van ‘Undercover’" Buitenland
Buitenland

Tom Waes praat zijn mond voorbij: “Zo eindigt seizoen 3 van ‘Undercover’"

Tom Waes praat zijn mond voorbij: “Zo eindigt seizoen 3 van ‘Undercover’"

21 november gaat het derde seizoen van ‘Undercover’ van start. De serie is een echte kijkcijferhit, waarin Tom Waes schittert als Bob Lemmens, een undercoveragent die infiltreert in het leven van drugkoning Ferry Bouman.

“Vóór Undercover had ik wat ervaring opgedaan in ‘Het Geslacht De Pauw’ en een aflevering van ‘Flikken’. Dat was het zowat, voor ik die hoofdrol kreeg”, laat Tom weten in NU. “Goed dat de rol van Bob effectief op m'n lijf geschreven is.”

Ook al is Tom geen geschoold acteur, hij krijgt wel enorm veel lof voor zijn prestatie. Ook van zijn collega’s op de set. ”Het was een van de mooiste complimenten toen iemand na tien dagen in m'n gezicht kwam zeggen dat ik geloofwaardig speelde. Ik, de beperkte acteur, die wel heel leergierig ben”, aldus Tom.

“Ondertussen ben ik wel al gegroeid, ben ik bijvoorbeeld beter als de camera dicht op m'n gezicht zit en inzoomt op de emoties”, zegt Tom nog. “Ik ga niet te veel verklappen, maar seizoen drie eindigt zwáár met mij en Frank (Lammers, die de drugsbaron speelt, nvdr.). Onmiddellijk na afloop van die scène zei Frank: Waanzin, Tom.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws