Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Dat zie ik niet meteen gebeuren” Sport
Sport

Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Dat zie ik niet meteen gebeuren”

Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Dat zie ik niet meteen gebeuren”

Afgelopen weekend toonde Lars Van der Haar nogmaals dat hij in goed vorm verkeerd. Niels Albert spoort de Belgische veldrijders alvast aan om dringend te gaan scoren. Binnenkort komen de Grote Drie er namelijk aan.

Mathieu van der Poel zal nog even op zich laten wachten, maar Wout van Aert en Tom Pidcock dienen zich begin december al aan. De mindere goden hebben dus nog maar twee weekends de tijd om het beste van zichzelf te tonen. “Vier gouden kansen. Merksplas en Koksijde, aanstaande zaterdag en zondag. Kortrijk en Besançon, de week nadien”, zegt Niels Albert in zijn column voor Het Laatste Nieuws. “In Boom (4/12) en Antwerpen (5/12) zijn alvast Van Aert en Pidcock opnieuw van de partij.”

“Al zullen die de verzamelde tegenstand misschien ook niet meteen van het kastje naar de muur rijden”, aldus Niels. “En valt hier en daar nog wel iets te rapen. Daar houd ik wel rekening mee.”

"Toch kijk ik uit naar hun debuut”, schrijft de voormalige wereldkampioen. “Hoe meer renners tegen elkaar strijden voor de zege, hoe leuker. Ook in die zin is de huidige wederopstanding van Lars van der Haar een zegen. Het maakt het veldrijden alleen maar onvoorspelbaarder. En dus rijker, spectaculairder, aantrekkelijker”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws