Leontine Borsato moet iets kwijt over Iris Hond, waarmee Marco haar bedroog: “Zo denk ik over haar” Buitenland
Buitenland

Leontine Borsato moet iets kwijt over Iris Hond, waarmee Marco haar bedroog: “Zo denk ik over haar”

Leontine Borsato moet iets kwijt over Iris Hond, waarmee Marco haar bedroog: “Zo denk ik over haar”

In het Nederlandse tijdschrift Linda blikt Leontine Borsato terug op het afgelopen jaar, wat voor haar best bewogen was. Zo kwamen zij en Marco Borsato weer dichter bij elkaar, en besloten ze weer te gaan daten nadat de zanger haar had bedrogen.

"Ons gezin heeft de afgelopen twintig jaar zo veel meegemaakt, we hebben in een hogedrukpan geleefd met elkaar”, zegt Leontine. “Marco was er niet altijd voor mij en ik was er niet altijd voor hem. En toen koos hij een andere weg. Een verkeerde weg, dat vindt hij zelf ook, een beetje dom, maar we blijven allemaal mensen.”

Zelfs Iris Hond, met wie Marco een affaire had, blijft niet onbesproken. In Linda praat ze heel eerlijk over de ontmoeting met haar, die volgens Leontine 'vriendelijk' was. "Vrouwen die met getrouwde mannen gaan worden vaak bestempeld als gemeen, maar dat zijn óók mensen van vlees en bloed, die zijn onderweg misschien net zo de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws