-->

Kijkers van ‘De Slimste Mens’ balen en haken massaal af: “Dit is zo spijtig”

Kijkers van ‘De Slimste Mens’ balen en haken massaal af: “Dit is zo spijtig”
Vrijdag 19 November 2021 - 17:00   I   Foto: SBS   I  

Gisteren verwelkomde Erik Van Looy performer, presentator, podcaster en podiumkunstenaar Jaouad Alloul in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Maar ook hij was niet opgewassen tegen Merol en Arjen, de deelnemers uit Nederland.

Kijkers beginnen stilaan reikhalzend uit te kijken tot er weer eens een Belg het langer dan één aflevering uithoudt in de zetels van ‘De Slimste Mens’. “Is dit de Nederlandse versie van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ of de Belgische?”, vraagt een dame zich af op een van de fansites. “Voor mij is het nu wel genoeg geweest. Ik haak af.”

“Hebben ze geen Vlamingen meer of zo?”, vraagt iemand zich af. “Het is wel op Play 4 te doen en niet op de Hollandse post, hè!” Een ander zegt dan weer: “Ik kijk niet meer, geef mij maar eigenvolk.”

“Doen er geen Belgen meer mee van enig niveau? Die Nederlanders beginnen tegen te steken, hoor. Het is echt triestig”, merkt een kijker op. “Ik denk zelfs dat die Merol dat gaat winnen. Spijtig dat het dan een Hollandse zal worden, maar ze is wel slim.”