Kijkers spreken schande van ‘Belgium’s Got Talent’: “Dit zouden ze moeten verbieden” Buitenland
Buitenland

Kijkers spreken schande van ‘Belgium’s Got Talent’: “Dit zouden ze moeten verbieden”

Kijkers spreken schande van ‘Belgium’s Got Talent’: “Dit zouden ze moeten verbieden”

De Mini Droids wonnen gisteren dankzij alweer een strakke choreografie op een geniale muzikale medley ‘Belgium’s Got Talent’. Ze hadden voor de finale zelfs gezorgd voor extra dansers op het podium. De jury was er dol op.

De meeste kijkers waren het er ook over eens dat de Mini Droids een geweldige show gaven en dan ook verdiende winnaars zijn. Toch blijft het een hekel punt: dansgroepen in ‘Belgium’s Got Talent’. “Ik dacht dat er voor dance acts andere programma's bestonden”, klonk het ietwat misnoegd op de sociale media na de finale.

“Verschrikkelijk dat het weer een dance act is”, vindt een kijker. “Ik vind dat ze het volgende seizoen dansgroepen moeten verbieden om mee de doen. Zo zouden andere talenten ook eindelijk eens een eerlijke kans krijgen. Want het is altijd hetzelfde en het zijn altijd de dansgroepen die de grote kansen krijgen. Sorry, maar dat ze dan meedoen aan ‘So You Think You Can Dance’’.”

"Er mocht ook wel eens een andere discipline winnen"

“Ik vraag mij soms af waarom ‘So You Think You Can Dance’ gestopt is”, schrijft iemand. “Daar kunnen dansers hun ei toch gemakkelijk kwijt. Het is bijna altijd zang of dans dat ‘Belgium Got Talent’ wint, terwijl andere talenten toch ook bestaan. Hebben ze verdiend gewonnen? Misschien wel. Maar ik vond dat een ander talent ‘Belgiums Got Talent’ eens mocht winnen, een discipline dat we niet zo vaak in de verf zetten.”

Een ander doet nog een oproep aan de zender: “VTM, maak eens een nieuwe versie, waarbij alle disciplines kunnen meedoen, behalve dans en zang. Ik zeg niet dat ik dit niet graag zie, maar er is zoveel meer. Geef andere hobby's ook eens de kans en maak terug een dansprogramma en een zangwedstrijd en daarnaast ‘Belgium’ Got Talent’."

Populair

Laatste nieuws