-->

Luca uit ‘K2 Zoekt K3’ zet Gert Verhulst flink op zijn plaats: “Wat kan ík daar aan doen?”

Luca uit ‘K2 Zoekt K3’ zet Gert Verhulst flink op zijn plaats: “Wat kan ík daar aan doen?”
Zaterdag 20 November 2021 - 11:30   I   Foto: VTM   I  

Luca Diez zal vanavond in ‘K2 Zoekt K3’ het beste van zichzelf geven om een plaatsje in de finale te bemachtigen. Luca kreeg op de sociale media al heel wat bagger over zich heen. Sommigen zeggen zelfs dat hij iets heeft met jurylid Gordon.

“Hij heeft me inderdaad al enkele keren een maximumscore gegeven”, zegt Luca in Het Laatste Nieuws. “Hij valt op mannen en ik ook, maar dat impliceert toch niets? Laat het duidelijk zijn: wij hebben geen relatie. Niet officieel, niet stiekem, gewoonweg niet”, verdedigt hij zich.

Luca moet dus het onderscheid zien te maken tussen wat hij leest op internet en de jurycommentaren. “Ik moet het inderdaad ook zo bekijken, maar ik vind dat moeilijk”, geeft hij toe. “Vooral omdat ik tijdens de show tot nu toe weinig opmerkingen kreeg waar ik iets mee kan. Gert Verhulst vindt dat ik met mijn 1,96 meter te lang ben. Wat moet ik daar aan doen? Krimpen?”

“Of die keer dat de jury zei dat mensen me arrogant vonden”, aldus Luca. “Bewijs maar eens het tegendeel. Ik vind het moeilijk om mezelf open te stellen voor anderen. Daarom verstop ik mijn kwetsbare kant en lijk ik een koel, ietwat arrogant iemand. Maar dat ben ik niet.”

TAGS  I  Luca Diez  I  Gert Verhulst  I  K2 Zoekt K3  I  shownieuws  I  Gordon