Dinsdag 23 November 2021 - 12:30   I   Foto: The Mirror  I   door Redactie

26-jarige vrouw worstelt met haar enorme borsten: “Ik moet twee beha’s dragen”

26-jarige vrouw worstelt met haar enorme borsten: “Ik moet twee beha’s dragen”

Shade Newberry worstelt al jaren met hevige rugpijnen en vertrouwensproblemen. Dat komt naar eigen zeggen allemaal door haar borsten, die ze veel te groot vindt en daardoor haar leven verpesten.

Shade Newberry (26) uit Bristol heeft een natuurlijke maat 38J en moet twee beha's dragen om haar enorme borsten te ondersteunen. Ze zegt dat de enorme cupmaat zelfs haar baan beïnvloedt, waardoor ze gedwongen wordt om parttime in het haarverlies-salon te werken vanwege ondraaglijke rugpijn. 

"Het voelt alsof mijn borsten mijn hele leven hebben overgenomen en dat ik mijn jonge leven aan het verspillen ben", zegt ze in de Mirror. Ze voegde eraan toe dat haar onvermogen om te werken haar nog meer stress heeft bezorgd omdat ze nu ook te weinig geld heeft.

In de basisschool begon Shade haar borsten voor het eerst op te merken. "Een meisje wees me erop dat ik een beha nodig had", herinnert ze zich. "Dus mijn vader nam me mee om een ​​trainingsbeha te kopen en in de winkel werd mij verteld dat ik een degelijke beha nodig had. Tegen de tijd dat ik naar de middelbare school ging, was ik een DD-cup.”

Constant aangestaard

“Wat ik ook draag, mensen staren naar mijn borst of maken opmerkingen. Ik ben nog maar jong en ik heb het gevoel dat ik me moet bedekken en verstoppen in wijde kleding", klinkt het. "Het voelt alsof ik een vrouw van middelbare leeftijd ben in ‘truttige’ kleding. Ik verspil mijn jonge leven door mijn lichaam te haten en een sociale kluizenaar te zijn omdat ik niet constant aangestaard wil worden.”

Shade zamelt momenteel geld in voor borstverkleining. Ze denkt dat dat haar leven comfortabeler zal maken en haar wat vrijheid terug zal geven. "Ik zie geen toekomst zonder borstverkleining, want dan zou ik mijn beste leven kunnen leiden en dragen wat ik wil”, besluit ze.

TAGS  I  Shade Newberry  I  borsten