Donderdag 25 November 2021 - 07:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Debby Pfaff over toekomst van zoon Keano: "Dit wil hij graag doen"

Debby Pfaff over toekomst van zoon Keano:

Keano en Liam zijn de twee knappe zonen van Debby Pfaff. Volgens Debby zal Keano mogelijk modellenwerk gaan doen.

Het is jaren geleden dat 'De Pfaffs' op tv waren. We konden toen nog de geboorte meemaken van Keano. Zowel hij als zijn broer Liam zijn al lang geen kleine kinderen meer. Keano is zelfs al 17. "Het kind is eraf, hé. Keano is nu een jongeman", zegt zijn moeder Debby.

Modellenwerk

Zowel Liam als Keano zijn knappe jongens. Dan wordt er al eens gedacht aan een carrière als model. Volgens Debby hebben ze geen flauw idee hoe ze in die wereld moeten terechtkomen. Al ziet ze er voor haar zoons er wel een toekomst in weggelegd. "Mmm, Keano zou dat wel graag doen, denk ik", reageert Debby in TV-Familie.

"Eerlijk gezegd: ik zie onze Keano nog wel modellenwerk doen, ja. En onze Liam ook. 't Zijn twee verschillende types, dus: wie weet...", zegt Debby. Overigens komen de twee erg goed overeen, laat hun moeder weten. "Soms zijn ze kat en hond, maar het grootste deel van de tijd zijn Keano en zijn jongere broer twee handen op één buik", verzekert Debby.

Trots op kinderen

Debby zelf ontbreekt het alvast niet aan fierheid op haar kinderen. "Het zijn dan ook twee toffe, goeie gasten", zegt ze. "En ik heb een heel goeie band met hen allebei. We zijn ook alle drie sportief. Al spannen mijn zonen de kroon."

Afgelopen zomer vertelde Debby aan Story dat ze op professioneel vlak een nieuwe weg is ingeslagen. Ze studeert terug. "Ik droom er al langer van om les te geven, liefst aan kinderen met studieproblemen", vertelde ze in Story enthousiast. "Ik ben begonnen aan een opleiding tot leerkracht middelbaar onderwijs in Antwerpen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Debby Pfaff (@debbypfaff)

TAGS  I  Debby Pfaff