-->

Julia schrikt zich kapot van haar eigen beelden: "Zo vals!"

Julia schrikt zich kapot van haar eigen beelden:
Maandag 29 November 2021 - 19:15   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Hanne en Marthe kozen voor Julia Boschman als nieuw K3'tje. Ze is zelf wel flink geschrokken van haar zang tijdens de finale.

Toch is Hanne Verbruggen ook wel streng. Ze benadrukt dat Julia nog heel veel progressie zal moeten maken om voluit mee te kunnen draaien met K3. Vrijdag al staat Julia voor een uitverkocht Sportpaleis. Ze zal keihard moeten werken.

Hanne streng

"Het wordt fantastisch", zegt Julia daarover aan VTM NIEUWS. Toch waarschuwt Hanne haar ook. "Er is nog werk aan qua dans en zang", klinkt het. "Dat was bij ons ook zo in het begin. Aan een K3'tje is werk aan. Dat komt echter wel."

"Het echte besef is nog niet doorgedrongen", aldus Julia. "Dat zal pas gebeuren als ik met Hanne en Marthe echt op dat podium ga staan. Tijdens het beslissingsmoment had ik het gevoel dat het echt alles of niets was. Het is niet zoals in 'The Voice' dat als je K3 niet wordt je dan een ander soort K3 kan worden. Het was of in een droom gaan leven of een droom die in stukjes uit elkaar viel."

Vals gezongen

Het wordt een volledig ander leven. "Ik wist dat heel goed op voorhand. Ik heb me niet impulsief ingeschreven. Ik heb echt eventjes heel goed nagedacht voor mezelf en research gedaan. Als je je inschrijft, teken je eigenlijk al een contract voor jaren. Mijn vriend ziet het ook heel erg zitten. Na de uitzending pakte hij me vast en hij zei: 'We gaan dat samen doen. We komen hieruit en we gaan hier een weg in vinden'."

Toen ze beelden van zichzelf terugzag reageerde Julia in de studio's van VTM NIEUWS: "Zo vals!". "Ik weet dat er werk is aan mezelf, zowel aan m'n zang als m'n dans. Hanne zei dat ook al. Ik ben wel blij dat zij gezien hebben dat ik hier oprecht een heel groot hart voor heb en dat ik barst van de energie. Ik heb er zoveel zin in, ook om te leren en erin te groeien."

TAGS  I  Julia Boschman