Kat Kerkhofs onthult over haar zwangerschap: “Dries vindt het vreselijk als ik dit zeg”

Kat Kerkhofs onthult over haar zwangerschap: “Dries vindt het vreselijk als ik dit zeg”
Woensdag 1 December 2021 - 13:00   I   Foto: Instagram   I  

Kat Kerkhofs en Dries Mertens verwachten hun eerste kindje. In Dag Allemaal praat Kat over haar zwangerschap. Eerder dit jaar liet ze nog optekenen dat ze een kinderwens had. Na het EK deze zomer raakte ze meteen zwanger.

“Het is grappig: we hadden iets van ‘we zullen wel zien’, maar we zijn in snelheid gepakt”, zegt Kat. “We wilden nog een maand of twee, drie wachten. Ik was net iets minder nauwkeurig gaan uitrekenen wanneer ik vruchtbaar was. Maar toen Dries na het EK terugkwam, hebben we elkaar met heel veel liefde teruggezien en toen was het raak.” 

“Ik zeg altijd als mop – en Dries vindt dat vreselijk – dat hij dan toch nog gescoord heeft”, lacht ze. “Ik vind het afgelopen EK alleszins het meest geslaagde toernooi ooit.”

Niet supermager

Kat is vijf maanden ver, maar dat is niet aan haar te zien. ”’Huh, ben jij al vijf maanden ver?’ zeggen er veel”, zegt ze. “Ik ben niet supermager, ik dacht altijd dat ik heel snel dik zou worden als ik zwanger was. Niet dus.” 

“Misschien heeft Dries mij een kleine baby gegeven, hij is zelf ook niet zo groot, hé”, lacht Kat. “Maar bon, ik ook niet natuurlijk, het zal dus wel genetisch zijn. Maar de baby is mee met zijn groeicurve, alles is prima. Ik heb zijn piemeltje en al gezien… Hij is alive and kicking."

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  shownieuws  I  zwanger