Gruwelijk: 21-jarige Amanda moet haar eigen graf graven en wordt daarna doodgeschoten Buitenland
Buitenland

Gruwelijk: 21-jarige Amanda moet haar eigen graf graven en wordt daarna doodgeschoten

Gruwelijk: 21-jarige Amanda moet haar eigen graf graven en wordt daarna doodgeschoten

Een vreselijk verhaal bereikt ons vanuit Santa Catarina, Brazilië. Daar werd Amanda Albach, een 21-jarige vrouw, naar verluidt gedwongen om haar eigen graf te graven op een strand, alvorens neergeschoten en begraven te worden.

Amanda Albach werd vrijdag begraven teruggevonden op het strand van Irapiruba Norte de Laguna, in de Zuid-Braziliaanse staat Santa Catarina. De dag ervoor waren twee mannen en een vrouw gearresteerd en had een van de verdachten aan de politie onthuld waar het lichaam was begraven. De verdachte heeft naar verluidt ook bekend dat hij het slachtoffer op 15 november met twee schoten heeft gedood, nadat hij haar had gedwongen haar eigen graf te graven.

Albach werd de dag ervoor voor het laatst gezien toen ze een verjaardagsfeest van een vriend bijwoonde in de nabijgelegen stad Florianopolis. De advocaat van de familie van het slachtoffer, Michael Pinheiro, zei: "Deze vrienden van haar zeiden dat ze het feest hadden verlaten en haar daarna niet meer hadden gezien.”

Geen nieuws meer

De politie vond echter inconsequenties in de verklaringen, die vermoedens deden rijzen over de betrokkenheid van sommige mensen op het feest bij de verdwijning van de jonge vrouw, die dezelfde nacht nog een audiobericht naar haar ouders stuurde. "Sindsdien is er geen nieuws meer over haar. De mobiele telefoon staat uit en Amanda heeft nooit meer gebruik gemaakt van WhatsApp.”

Familieleden van Amanda verklaarden aan de politie dat haar stem vreemd klonk op het audiobericht. Een van de verdachten bekende dat de moord plaatsvond kort nadat zij het audiobericht had verzonden.

Betrokken bij drugshandel

Politiechef Fernandes zei: "Een van de onderzochten voelde zich ongemakkelijk omdat hij zich realiseerde dat Amanda anderen had verteld dat hij betrokken was bij drugshandel.”

Hij voegde eraan toe dat Amanda een foto nam van de - naamloze - verdachte die een pistool vasthield en deze naar verschillende mensen stuurde. De politiechef zei: "Hij vond deze situatie niet leuk en besloot daarom haar van het leven te beroven.” Het onderzoek loopt. Het is momenteel onduidelijk of de drie verdachten, die niet bij naam zijn genoemd, zijn aangeklaagd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws