Nathalie Meskens deelt lieflijk moment met zoontje Loé: “Wat een mooi ventje” Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens deelt lieflijk moment met zoontje Loé: “Wat een mooi ventje”

Nathalie Meskens deelt lieflijk moment met zoontje Loé: “Wat een mooi ventje”

Nathalie Meskens laat haar volgers op de sociale media steeds weer meegenieten van de mijlpalen in het leven van haar kinderen. Dit jaar viert ook zoontje Loé zijn eerste Kerstmis.

Nathalie heeft daarom iets speciaals laten maken: kerstkaartjes waarop haar kersverse zoon de hoofdrol inneemt. “De kerst komt eraan en we kijken weer allemaal uit naar gezellig samenzijn en de cadeautjes uiteraard ook”, begint Nathalie op Instagram. “De dagen worden korter dus er is ook meer tijd om aan de slag te gaan met je foto’s.”

“En toen dacht ik: Wat is er nu leuker dan je herinneringen her te beleven via een mooie kalender of kaart”, aldus de leading lady van de VTM. “Of om een mooi fotocadeau te geven aan iemand. Ik had vroeger nooit het geduld hiermee bezig te zijn maar met Albelli is het zo gemakkelijk en snel dat ik het nu met plezier doe.”

Haar volgers zagen het met plezier aan. Er kwamen dan ook heel wat positieve reacties op. “Ons mooi venteke”, schreef iemand. “Wat een mooie kaartjes”, merkte een ander op. “Maar wat zijn jullie mooi en zeker jij Nathalie, zonder make-up. Prachtig!”, klinkt het ook nog.

Populair

Laatste nieuws