-->

Sarah (40) heeft enorme borsten: “Mensen grijpen ze gewoon vast op straat en beginnen ermee te schudden”

Sarah (40) heeft enorme borsten: “Mensen grijpen ze gewoon vast op straat en beginnen ermee te schudden”
Dinsdag 7 December 2021 - 17:00   I   Foto: The Sun   I  

Sarah Williams (40), een freelance schrijfster en journaliste die gespecialiseerd is in technologie, politiek en lifestyle, komt oorspronkelijk uit Los Angeles en woont nu in Manchester. In The Sun deelde ze enkele ervaringen die ze meemaakte met haar ‘enorme borsten’, die haar leven al ‘domineren’ sinds ze 14 was.

"Oudejaarsavond, 2018. Ik was op het dakterras van een penthouse-appartement in Manchester, aan het kletsen en aan het lachen met een paar cocktails met vrienden”, herinnert Sarah zich. “De gastheer leidde me naar een groep knappe mensen en begon me voor te stellen."

"Plots keek een van hen me aan en gilde: ‘Oh mijn god, kijk naar die tieten!’, en wees naar mijn borsten. Ze reikte naar me toe, duwde mijn jas opzij en begon aan mijn borsten te wiebelen.”

“Een ander meisje lonkte naar mijn decolleté en zei tegen haar vriend: ‘Houd mijn drankje vast, ik ga ‘een motorboot’ bij haar doen!’”, vervolgt Sarah. “Ik had amper tijd om een ​​hand over mijn borstkas te houden voordat dit meisje - een vreemde - haar gezicht in mijn borsten had begraven, wat gewoon betekende dat niet alleen mijn borsten bedekt waren met haar speeksel, maar mijn hand ook. Wat leuk.”

Duidelijk nep

"Ik heb minstens DD-borsten gehad sinds ik 14 was”, aldus Sarah. “En sinds ik 32GG of H als bh-maat heb, heb ik tientallen en tientallen keren dezelfde nogal natte invasie van mijn persoonlijke ruimte gehad. Ik heb vreemden, geliefden, partners en vrienden gehad die op een negatieve manier met mijn borsten omgingen.” 

“Zelfs op plekken waar ik werkte, noemden mensen mij ‘de dame met de enorme tieten’”, zegt Sarah. “Mensen op straat grijpen ze gewoon vast, schudden ermee, geven commentaar. Ik heb herhaaldelijk te horen gekregen dat ik moet stoppen met liegen over het feit dat ze ‘duidelijk nep’ zijn.”

In de loop der jaren heeft Sarah wel geleerd hoe ze hiermee met humor moet omgaan. "Maar toch, het is belangrijk dat ik dit zeg: grote borsten zijn er niet om naar te kijken, commentaar op te geven, te lonken, aan te raken of erom te lachen”, klinkt het.

TAGS  I  Sarah Williams  I  Manchester