Willy Sommers krijgt verontrustende telefoon van dokter: "Vijf voor twaalf" Buitenland
Buitenland

Willy Sommers krijgt verontrustende telefoon van dokter: "Vijf voor twaalf"

Willy Sommers krijgt verontrustende telefoon van dokter: "Vijf voor twaalf"

Willy Sommers is twee jaar geleden door het oog van de naald gekropen. Dat vertelt de zanger in een uitgebreide babbel met De Morgen.

"Het was vijf voor twaalf", legt Willy uit. "Ik sukkelde al een paar maanden met een druk op mijn borstkas maar ik vertelde dat niet. Ook niet aan mijn vrouw. Het zou wel overgaan, dacht ik. Op een bepaald moment heb ik dan toch een bezoek gebracht aan mijn cardioloog. Hij stuurde me onmiddellijk naar het ziekenhuis om foto’s van mijn hart te laten nemen."

“Het was een vrijdag, dat weet ik nog goed", vervolgt Willy. "De telefoon ging. ‘Je moet nú geopereerd worden’, zei hij, ‘of je overleeft het weekend niet’. Ik zei: ‘Sorry maar ik moet optreden. In die vijftig jaar heb ik nog nooit een optreden geannuleerd.’ ‘Dan is ’t gedaan met jou’, zei hij. Had ik dat weekend opgetreden, dan was ik op het podium doodgevallen. Mijn kroonslagader was voor 99 procent dichtgeslibd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws