Marco Borsato heeft er genoeg van en neemt advocaat onder de arm: Dit is er aan de hand Buitenland
Buitenland

Marco Borsato heeft er genoeg van en neemt advocaat onder de arm: Dit is er aan de hand

Marco Borsato heeft er genoeg van en neemt advocaat onder de arm: Dit is er aan de hand

De laatste weken deed er een even merkwaardig als vreselijk gerucht de ronde over Marco Borsato. Volgens de Nederlandse ‘juice channels’ zou de zanger zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij meisjes van 13 en 15 jaar.

Marco bracht daarom een statement naar buiten. Hij wil dat het Openbaar Ministerie onderzoek doet naar de bron van de aantijgingen. “Reeds medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops’ Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes. Tot dusverre heeft hij geen aanleiding gezien om op deze roddel in het openbaar te reageren.”

“Gelet echter op de aanhoudende beschuldigingen en de toenemende aanvallen via en in de pers op zijn persoonlijke integriteit en reputatie, heeft het kantoor namens de heer Borsato recentelijk het Openbaar Ministerie benaderd met het verzoek om zelfstandig onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen.”

“Het verzochte onderzoek van het OM wordt door de heer Borsato afgewacht. Verdere mededelingen worden op dit moment niet gedaan.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws