Monique Westenberg zet onbeschofterik (die opmerking maakt over André Hazes) flink op zijn plaats Buitenland
Buitenland

Monique Westenberg zet onbeschofterik (die opmerking maakt over André Hazes) flink op zijn plaats

Monique Westenberg zet onbeschofterik (die opmerking maakt over André Hazes) flink op zijn plaats

Monique Westenberg straalt weer als nooit tevoren. Ze heeft er nochtans een woelig jaar opzitten.

Hoewel ze vorig jaar nog op trouwen stond, werd begin dit jaar niet alleen de trouw, maar haar hele relatie afgeblazen door haar ex, André Hazes. Niet veel later zou André naar buiten komen dat hij een relatie had met Sarah van Soelen.

Heftig dus voor Monique, die eerder al een keer opzij werd gezet door de zanger voor een ander - toen voor presentatrice Bridget Maasland. Maar het moet gezegd: Monique ziet er werkelijk fantastisch uit. Dat bewees ze weer maar eens met een foto op de sociale media.

Hoewel vrijwel iedereen positief reageerde, was er één iemand die de onbeschofterik moest uithangen. “Eindelijk je Chanel-tasje van Andrés centjes kunnen kopen?”, klonk het. Monique liet zien dat ze niet op haar mondje gevallen is. “Nee hoor, tasje had ik al. Beter opletten voordat je denkt tof te doen”, antwoordde Monique, waarbij ze een dikke middenvinger zette.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws