Nathalie Meskens doet bijzondere onthulling over Koen Wauters: “Vloeken dat hij toen deed!” Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens doet bijzondere onthulling over Koen Wauters: “Vloeken dat hij toen deed!”

Nathalie Meskens doet bijzondere onthulling over Koen Wauters: “Vloeken dat hij toen deed!”

In ‘Wat Een Jaar!’ nemen Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens het publiek terug in de tijd naar een bepaald jaar. De teamcaptains Nathalie en Jonas strijden elke week tegen elkaar met een bekend persoon die dat jaar bewust heeft meegemaakt.

“Ik blijf het wel een enorm fijn programma vinden”, zegt Nathalie Meskens over ‘Wat Een Jaar!’ In Het Nieuwsblad. “Het heeft de sfeer van een bonte avond. Die kostuums, die muziek… Zo'n opname voelt altijd aan als het optreden dat je voorbereidt voor de laatste dag op kamp. We amuseren ons altijd rot.”

Vloeken

De medley aan het eind van het programma is telkens weer een plezier om in te blikken. “We zingen die medley live, en er is niet altijd enorm veel tijd om die in te oefenen", zegt Nathalie. "Ik herinner me een passage waarin Koen Wauters een stukje van 50 Cent moest rappen. Vloeken dat hij deed. 'Allez jong, dat gaat hier niet!'”, lacht ze.

De toekomst bij VTM lijkt er ook rooskleurig uit te zien voor Nathalie. “Ik heb nieuwe ideeën en vooral veel zin om een nieuw humorprogramma te maken, maar er wordt nog uit­gezocht wat en hoe en met wie. ­Potentieel zitten er leuke dingen in de pijplijn, maar er ligt nog niks ­concreet vast.”

Populair

Laatste nieuws