Natalia bevallen van een prachtige zoon Buitenland
Buitenland

Natalia bevallen van een prachtige zoon

Natalia bevallen van een prachtige zoon

Natalia en haar partner Frederik Binst hebben op de sociale media hun tweede kindje voorgesteld. De zangeres beviel woensdag van een zoontje, die ze de naam Apollo.

“Wees Wees brutaal, maar vriendelijk. Wees wild, maar zachtaardig. Heb grootsheid, maar gebruik het goed”, schreef Natalia op Instagram bij enkele foto’s en een filmpje van haar jongste telg die omringd wordt door zijn kersverse ouders. “Dat wensen we voor jou, kleine man. En jou leven zal gevuld worden met licht.”

“Wij verwelkomen onze geweldige zoon Apollo”, vervolgt ze. “Thuis geboren op 8/12/2021 met de liefdevolle zorgen van de verloskundigen en gynaecoloog.” Het duurde niet lang of de reacties op Apollo stroomden binnen.

Stoere naam

“Ooooh dikke proficiat met jullie 2de wondertje”, reageerde Valerie De Booser. Joe-radiostem Anke Buckinx schreef: “Stoere naam! OH, en nu maar snuffelen en knuffelen. Knap ding gemaakt, liefjes! X”

Ook Ruth Beeckmans was enorm enthousiast. “Oooo fantastisch!!! Proficiat lief gezin!!! Welkom mooie kleine Apollo!!!”, klonk het bij de actrice. “Jiiiiihaaaaaaa! Dikke proficiat aan alle betrokkenen…Well done momma!”, zei Raf Van Brussel.

Populair

Laatste nieuws