-->

‘Familie’-kijkers reageren op vijfde ontslag: “Dit kan toch niet kloppen?”

‘Familie’-kijkers reageren op vijfde ontslag: “Dit kan toch niet kloppen?”
Zaterdag 11 December 2021 - 09:00   I   Foto: VTM   I  

VTM wil verjonging brengen in hun goudhaantje ‘Familie’, en dat heeft iedereen geweten. Eerder kregen al vier oudgedienden - Gunther Levi, Martine Jonckheere, Hilde Van haesendonck en Ludo Hellinx - hun ontslag. Nu komt daar ook nog eens Marianne Devriese bij.

“Maar what the fuck? De acteurs die het langst meedraaien en het meest in beeld komen, verdwijnen… Dit kan toch niet kloppen?”, vraagt een dame zich af. “Echt, hè”, reageert een ander. “Binnenkort trekt het op niets meer. En ik kijk al sinds dag één!”

“Wat is dit allemaal? Dit gaat er echt veel te ver over”, lezen we ook. En: “Wat is er toch aan de hand met de makers van ‘Familie’, dat alle goede acteurs moeten verdwijnen? ‘Familie’ draait alleen nog maar om jonge mensen en fuiven. Drugs zullen ook nog wel komen. Jong jong, schandalig. Schakel liever over naar ‘Thuis’.”

“De makers zullen nu met iets héél goeds moeten afkomen om hun kijkers te behouden”, weet iemand. “Er schiet niet veel volk meer over van ‘Familie’! Wie gaat er nog vertrekken?” “Ach, het is de moeite niet meer om te kijken”, merkt een fan op. “Stop er dan gewoon ineens mee, hè. Ze ontslagen alle populairste personages!”