Leontine Borsato zorgt voor verwondering: “Zoiets doé je toch gewoon niet?” Buitenland
Buitenland

Leontine Borsato zorgt voor verwondering: “Zoiets doé je toch gewoon niet?”

Leontine Borsato zorgt voor verwondering: “Zoiets doé je toch gewoon niet?”

Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij minderjarige meisjes. Eergisteren reageerde de zanger voor het eerst via zijn advocaat.

Leontine Borsato, de partner van Marco, doet intussen liever alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Zij postte een paar uur voordat Marco zijn statement naar buiten bracht een foto op Instagram van een feestje dat ze hield met zes andere bekende vrouwen.

Journaliste Angela de Jong vindt het allemaal maar vreemd. “Ondertussen plaatst Leontine Borsato foto’s op Instagram van een fuifje met andere vrouwelijke BN’ers waar ze donderdag was. De onuitgesproken boodschap: er is niks aan de hand mensen, ga lekker rustig slapen”, klinkt het in AD.

Onbegrijpelijk, vindt Angela. “Als je man (ze zijn immers weer bij elkaar) onterecht beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag dan ga je toch niet feesten maar de barricades op? Althans, dat zou ik doen.”

“Hoe kan een artiest die al bijna dertig jaar meedraait in de top van de showbizz, die alles al heeft meegemaakt en precies weet hoe hij de massa én de media moet bespelen met een liedje en een goed getimede traan, de boel publicitair zo laten ontploffen als Marco Borsato nu?”

Populair

Laatste nieuws