Vrouw over Marco Borsato: "Toen is hij mij beginnen misbruiken" Buitenland
Buitenland

Vrouw over Marco Borsato: "Toen is hij mij beginnen misbruiken"

Vrouw over Marco Borsato: "Toen is hij mij beginnen misbruiken"

Een vrouw van 22 heeft een klacht ingediend voor seksueel misbruik tegen Marco Borsato. De jonge vrouw beweert dat de zanger zich al aan haar vergreep als ze 15 was.

Het misbruik zou jarenlang geduurd hebben. Borsato zou een vriend des huizes van de ouders van de vrouw zijn geweest. Nadat de vader van het meisje overleed, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

In 2019 zou de moeder van het meisje het misbruik ontdekt hebben in haar dagboek, waarin ze dit gedetailleerd omschreef. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het meisje durfde Borsato er aanvankelijk niet mee te confronteren, omdat ze een vertrouwensband met hem had en ook al haar vader was verloren.

Pas na sessies met de psycholoog, waar ook Borsato bij was en hij al huilend zijn verontschuldigingen aanbood, kon ze toch de kracht vinden om het naar buiten te brengen.

"Het misbruik begon na de dood van mijn vader", legt het meisje uit. "Ik voelde me smerig om wat hij met me deed, maar durfde me niet te verzetten omdat ik bang was voor de gevolgen.”

Marco Borsato ontkent bij monde van zijn advocaat elke aantijging van de vrouw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws