Niels Destadsbader spreekt duidelijke taal over Marco Borsato Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader spreekt duidelijke taal over Marco Borsato

Niels Destadsbader spreekt duidelijke taal over Marco Borsato

Het was toch een grote verrassing dat Niels Destadsbader VTM verliet voor VRT. In de podcast van Freek Braeckman geeft hij daar meer uitleg over.

“De VRT gaat voor meer entertainment en daar kan ik me helemaal in vinden. Natuurlijk is de factor geld altijd voor een stuk aanwezig, maar niet doorslaggevend. Al zal ik zeker niet naar de andere kant gaan om minder te verdienen", benadrukt Destadsbader.

Destadsbader heeft het ook over een samenwerking met Marco Borsato, die nu in het oog van de storm staat. "Soms vraag ik me af of het allemaal nog groter kan worden en ik ben pas 33 jaar. Ik droom van Nederland en dat was bijna gelukt. Na de Lokerse Feesten twee jaar geleden sprak ik met Marco Borsato en hadden we het idee om samen op te treden in Vlaanderen én in Nederland", klinkt het.

"We gingen ook een single uitbrengen, maar toen kwam Marco in een moeilijke periode terecht... Die plannen zijn vervaagd, maar ik hoop echt dat we dat alsnog kunnen doen", zegt Destadsbader.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws