Danira poseert erg sexy: “Zot schoon” Buitenland
Buitenland

Danira poseert erg sexy: “Zot schoon”

Danira poseert erg sexy: “Zot schoon”

Danira Boukhriss Terkessidis is er niet de bekende Vlaming naar om met de regelmaat van de klok een foto online te zwieren. Maar áls ze het doet, zijn haar fans wel meteen verkocht.

“Het lijkt alsof ik spannende dingen ga beleven vanavond maar dit was vorige week en eigenlijk zit ik nu gewoon weer rustig en alleen in mijn zetel in Villywood aaaaah hahahaha gotta love insta xoxo happy weekend iedereen”, schreef Danira vrijdag op Instagram.

Het lijkt inderdaad wel of ze spannende dingen gaat doen: daar heeft ze in ieder geval de ideale jurk voor aan. Dat zagen ook haar fans, die zwaar onder de indruk waren van de verschijning van de sexy VRT-presentatrice.

“Zot schoon”, vond ‘Blind Getrouwd’-deelneemster Nuria. “Jawadde”, reageerde ‘Thuis’-actrice Vanya ‘Femke’ Wellens. “Wie is die gelukzak die toch altijd die foto’s mag maken?”, vroeg nog iemand zich af. “Blijft toch een zeer mooie verschijning”, vond een ander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws