'Dit is de échte bedoeling van Marco Borsato met zijn klacht' Buitenland
Buitenland

'Dit is de échte bedoeling van Marco Borsato met zijn klacht'

'Dit is de échte bedoeling van Marco Borsato met zijn klacht'

Marco Borsato heeft nu zelf klacht ingediend tegen de 22-jarige vrouw, die hem beticht van jarenlang financieel misbruik.

Journalist John van den Heuvel stond al lang in contact met het vermeende slachtoffer. “Het kan natuurlijk betekenen dat Marco Borsato er oprecht van overtuigd is dat er valse beschuldigingen tegen hem zijn gedaan”, zegt hij aan RTL Boulevard.

Er is echter een andere mogelijkheid. “Ik sluit echter ook niet uit dat er sprake is van een bepaald verdedigingsbelang en dat op deze manier wordt geprobeerd om eventuele nieuwe slachtoffers ervan te weerhouden om aangifte te doen", aldus Van den Heuvel.

Er zijn immers mogelijk nog meer aangiftes op komst, zei Van den Heuvel eerder al. "We hebben eigenlijk de afgelopen weken en maanden onderzoek gedaan en ook wel verhalen onderzocht in de geruchtensfeer van andere slachtoffers. Daar is ook contact mee. Die zijn nog niet zo ver dat ze aangifte gaan doen, maar dat kan misschien nog wel komen", klonk het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws