Gert Verhulst luidt alarmbel: "Dit zijn rampen" Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst luidt alarmbel: "Dit zijn rampen"

Gert Verhulst luidt alarmbel: "Dit zijn rampen"

Studio 100 is dan wel een groot bedrijf, het coronavirus hakt er echter ook daar zwaar in. Normaal gezien had begin december de Rewind Party én de Sinterklaasshow van Studio 100 plaatsgevonden in het Sportpaleis.

"Er waren 100.000 tickets verkocht", legt Gert uit bij WNL op Zondag. "Mensen waren al op weg vanuit Nederland en overal. Toen kwam het nieuws dat de theaters op slot gingen. Dat was denk ik drie uur voor de show moest beginnen. 100.000 mensen konden toen niet naar onze shows komen."

"Alle kosten waren uiteraard gemaakt", vervolgt Gert. "Voor het bedrijf zijn dat rampen. De staat belooft dan wel steun, maar het is tot op vandaag heel onduidelijk wat die steun zal zijn. Met de maatregelen die er waren kwam de steun neer op 60.000 euro en we hebben 3 à 4 miljoen euro kosten gemaakt. Dat staat dus totaal niet in verhouding."

Desondanks blijft Gert er rustig onder. "Je kunt er weinig aan doen, hé. Je moet dit ondergaan. Op de beslissingen die daar worden genomen omtrent dat coronabeleid hebben we heel weinig vat op. We proberen die shows nu te verplaatsen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws