Frustratie speelt op bij Thibau Nys: “Dit is echt niet leuk” Sport
Sport

Frustratie speelt op bij Thibau Nys: “Dit is echt niet leuk”

Frustratie speelt op bij Thibau Nys: “Dit is echt niet leuk”

Na een verrassend goed seizoen op de weg, is het momenteel heel wat minder in het veld voor Thibau Nys. Om niet te zeggen dat het vierkant draait. Waar hij de verklaring moet gaan zoeken, weet hij niet.

“Ik heb geen idee waarom het niet lukt”, zegt Thibau in Het Laatste Nieuws. “We hebben alles onderzocht: fysiek is alles in orde. Ik voel me beter dan ooit, maar waarom het er dan niet uitkomt, is een raadsel. Dat is een beetje frustrerend.”

“Ik heb er al met veel mensen over gesproken - met papa, met mijn trainer Paul Van Den Bosch, met mensen van de ploeg, met mijn vrienden: ze zeggen allemaal hetzelfde. Dat ik er niet wakker van moet liggen en dat ik geduld moet hebben”, aldus Thibau. “En dat het wel goed gaat komen. Dat probeer ik dus te doen: rustig blijven.”

“Dit moet goed komen”, klinkt het bij de jonge renner. “Daar ben ik van overtuigd. Het is niet leuk om zo rond te rijden, maar ik heb er wel vertrouwen in dat die klik heel snel kan gemaakt worden. Omdat het niks fysieks is. Ik denk dat het een kwestie van dagen of weken is.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws