‘Thuis’-acteur Mathias Vergels na ongeluk: “Ik zal hier nooit meer van herstellen” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-acteur Mathias Vergels na ongeluk: “Ik zal hier nooit meer van herstellen”

‘Thuis’-acteur Mathias Vergels na ongeluk: “Ik zal hier nooit meer van herstellen”

Mathias Vergels is al jarenlang een van de populairste acteurs uit ‘Thuis’. Hij speelt hierin de rol van Lowieke Bomans, de zoon van de betreurde Luc Bomans, en de neef van de beruchte Frank.

Maar Mathias is natuurlijk niet alléén maar acteur. Hij timmert al jaren aan zijn muzikale carrière en bracht niet zo heel lang geleden zijn debuutplaat ‘Waar is Mathi?’ uit. Veel heeft hij echter nog niet kunnen optreden, maar dat heeft voor één keer niets met corona te maken. Tijdens een repetitie kreeg hij een luid geluid in zijn oren, dat tinnitus tot gevolg had.

"We hebben heel veel optredens moeten afzeggen door het geruis in mijn oren”, zegt Mathias aan VRT NWS. "We proberen nu de draad weer op te pikken met akoestische sets, zodat mijn oren rustig kunnen wennen aan de muziek. Herstellen zal het helaas nooit meer doen. Ik hoor altijd geruis in mijn oren. Een beetje als een helikopter die opstijgt.”

“Gelukkig volg ik therapie om er mee te leren leven”, aldus Mathias. “Zo zijn er trucjes zoals gaan slapen met een hoofdtelefoon. Dan luister ik naar de radio of zet ik de tv aan. Ik zorg ervoor dat er altijd geluid aanwezig is, zo filtert dat het geruis.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws